Wie zijn we?

Rentmen is de verhuurafdeling van M&V Sportevents dat op 1 januari 2020 alle activiteiten van het Zottegemse Rentmen overgenomen heeft. Alle producten zijn nu bij ons verkrijgbaar en we zullen ons gamma steeds up to date houden dankzij klantgerichte investeringen in nieuw en duurzaam materiaal.

Met onze jarenlange ervaring willen we in beide bedrijven topkwaliteit bieden, als een stipte, flexibele en beschikbare partner. Rentmen en M&V Sportevents zijn onder één dak gevestigd: je vindt ons aan de Dagmoedstraat 88 poort 3 te 9506 Schendelbeke (Geraardsbergen).

Tafels, stoelen, bestek, tenten, springkastelen,… Alles wat je maar nodig hebt om je evenement kracht bij te zetten.

M&V Sportevents is een evenementenbureau enerzijds gespecialiseerd in de organisatie van evenementen, opendeurdagen, bedrijfsfeesten en teambuildingsformules. Anderzijds organiseren wij al jarenlang sportgerelateerde activiteiten zoals sportdagen en sportkampen voor de jeugd. Onze klanten zijn particulieren, scholen, bedrijven en andere organisaties. We geven daarnaast ook zwemlessen en verhuren sport- en feestmateriaal. In het zuiden van Oost-Vlaanderen zijn we hierin marktleider.

Rentmen Verhuur

 • organize party step3

  PRE EVENT

  Je bestelt online al wat je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat alles klaar staat of geleverd wordt. We geven je ook tips bij het kiezen van het juiste feestproduct. Als je wil, helpen we je met de organisatie en de opbouw van jouw feest.

  Je kan de producten enkel en alleen ophalen en/of terugbrengen op maandag of vrijdag.
  Breng je ze liever terug op een andere dag? Contacteer ons!

 • organize party step5

  DURING EVENT

  Geniet zorgeloos van je feest. Heb je plots een vraag over je materiaal of nood aan technische bijstand? Bel of mail ons!
  Weekend event? Je bestelling is 4 dagen ter beschikking van vrijdag tot maandag.

  Week event? Je bestelling is 5 dagen ter beschikking van maandag tot vrijdag.

 • icons8 dishwasher 80

  POST EVENT

  Geen zin en tijd om alles zelf af te wassen en terug te brengen? Geen nood: we komen het ophalen en doen de afwas tegen een kleine meerprijs!

  De leveringsdag is pas definitief na bevestiging door ons.

Menu